Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Known Issues
#1
Here are the currently known issues with specific games or specific package version for that matter:

  1. Custom operators are decompiled as non-friendly names(UE3?)
#2
I've fixed problem 1.

At the same time I've fixed many issues for Gears of War 1, CrimesCraft and UT3.
#3
Looks like those GoW .u files were useful then Big Grin
#4
In options if you disable linking and save your settings you get an error. Saved settings are also wiped.
#5
(04-12-2012, 06:33 AM)qount Wrote:  In options if you disable linking and save your settings you get an error. Saved settings are also wiped.

Thanks for reporting this!
#6
No problem. Re-enabling linking and saving gives no errors.
#7
Damn noticed more issues with the decompiler Tongue Added em to the list.
#8
Indice out of bounds exception missing? Tongue
#9
(05-30-2012, 08:13 PM)MonsOlympus Wrote:  Indice out of bounds exception missing? Tongue

Care to eloborate?


Added another issue to the list :'(

#10
Hi Eliot!
Thanks for your wonderfull tool.
I'd like to report an issue.

All the #EXEC and // (coments) lines are not decompiled/shown by UExplorer.
I'm using UExplorer on .u files made to UT2004.

Example:

Result with UExplorer:
class VVMut extends Mutator
hidecategories(Movement,Collision,Lighting,LightColor,Karma,Force);

Result with WoT Greal Advanced Exporter:
class VVMut extends Mutator;
#exec OBJ LOAD FILE=TEXTURES\ColorVehicleSkins.utx PACKAGE=VividVehiclesv1_1.ColorVehicleSkins

Is there a way to fix it?

Thanks in advance!

#11
(08-25-2012, 03:11 AM)Enxaqca Wrote:  Hi Eliot!
Thanks for your wonderfull tool.
I'd like to report an issue.

All the #EXEC and // (coments) lines are not decompiled/shown by UExplorer.
I'm using UExplorer on .u files made to UT2004.

Example:

Result with UExplorer:
class VVMut extends Mutator
hidecategories(Movement,Collision,Lighting,LightColor,Karma,Force);

Result with WoT Greal Advanced Exporter:
class VVMut extends Mutator;
#exec OBJ LOAD FILE=TEXTURES\ColorVehicleSkins.utx PACKAGE=VividVehiclesv1_1.ColorVehicleSkins

Is there a way to fix it?

Thanks in advance!
Right click the class in UE Explorer and select "View Script".

#exec lines don't exist once compiled, the only way to see them is by viewing the exported Script object.
#12
Closing this thread, it doesn't serve any purpose anymore. See the "Submitting issues" thread.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)